Zazidljivo zemljišče - Prodamo - Šmarje pri Jelšah, Savinjska


Zazidljiva parcela 2 km iz centra Šmarje pri Jelš

Šmarje pri Jelšah, Savinjska
ID: 490281015-343
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
49
Velikost zemljišča (m2)
1.392
Leto gradnje
1983

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posredujemo pri prodaji treh zazidljivih parcel skupne kvadrature 1392 m2. Na parceli že stoji stavba s hišno številko, vodovodnim in električnim priklopom, kabelska tv. 2 km iz centra Šmarje pri Jelšah, lep razgled. Prva etaža 58 m2, druga 40 m2. Kopalnica z umivalnikom, tuš kabino in bidejem v drugi etaži, sanitarije v prvi. Ogrevanje na trda goriva, voda na el. bojler. Za več informacij prosim pokličite

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Opremljeno
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Gregor Oman - RE/MAX Premium, Celje
Gregor Oman

Gregor Oman

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Gregor Oman

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj