Zazidljivo zemljišče - Prodamo - Radovljica, Gorenjska


Zazidljivo zemljišče, naselje Gorica, Radovljica

Radovljica, Gorenjska
ID: 490191091-11
Skupaj m²
450
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo zazidljivo zemljišče, ki se nahaja na začetku naselja Gorica v občini Radovljica. Zemljišče obsega 450 m2 in je primerno za gradnjo stanovanjske hiše. Po dogovoru z lastnikom je možen odkup tudi dela kmetijskega zemljišča.
Parcela je del zaokroženega naselja, mimo pelje javna pot pod katero so vsi komunalni vodi. Parcela leži na odlični lokaciji, saj je AC priključek proti Jesenicam ali Ljubljani v neposredni bližini (samo tri minute vožnje).

Lokacija parcele je izredno prijetna, saj je Gorica manjše in lepo urejeno naselje na podeželju, ki turistično ni oblegano.

Cenjene stranke naprošamo, da si nepremičnine ne ogledujejo sami, ampak le ob predhodni najavi pri nepremičninski posrednici.

Prodajalec pogojuje sklenitev prodajnega posla z delitvijo plačila za posredovanje na način, da kupec prevzame del plačila za posredovanje v višini 1,5 % + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine.

Lepo vabljeni na ogled in nakup!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Pogled z razgledom
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Nadja Vidic, uni.dipl.prav. - RE/MAX Ljubljana
Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj