Zazidljivo zemljišče - Prodamo - Labin, Istarska županija


Labin, 4 km od morja in mesta Rabac

Labin - Labin, Istarska županija
ID: 490251002-437
Skupno št. sob:
1
Skupaj m²
6.140
Velikost zemljišča (m2)
6.140
Leto gradnje
2019

Št. nadstropij
1
Nadstropje
1
Kategorija zemljišča
Zemljišče za pozidavo
Namenska raba zemljišča
Mešano območje
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Samo 25 EUR/ m2. Le 4 km od morja in mesta Rabac. Parcela je v območju Starih Katur, v bližini avtobusne postaje, zdravstvenega doma, šol in 300 m od samega centra Labina. Lokacija zemljišča je taka, da se lahko izkoristi za izgradnjo nepremičnin z velikim spektrom namembnosti, poleg parcele je vsa komunalna infrastruktura (vodovod, elektrika, možnost priključka na mestno kanalizacijo, cesta). Naselje Stare Kature so nekoliko dvignjene nad mestom s krasnim pogledom na stari del mesta Labin. Gradbeno zemljišče znotraj neizgrajenega dela gradbenega območja stanovanjske in gospodarske namembnosti. Mogoča je gradnja družinskih hiš, dvojčkov, vil in večstanovanjskih hiš. Pristop parceli je iz asfaltirane ceste iz vzhodne strani, kjer so v bližini že izgrajene vile. Površina 6140m2 omogoča bodočemu lastniku, da jo razdeli na dve ali tri parcele, saj se po prostornem planu lahko naredi parcela min 1000m2. Preko dela parcele je planirana manjša obvoznica proti samemu centru mesta, kar bo v prihodnosti povečalo atraktivnost te nepremičnine, saj je že sedaj v centru mesta skoraj nemogoče najti zemljišče, ki bi bilo zazidljivo.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Lokacija
Pogled z razgledom
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Edvard Škvarča - RE/MAX na Goriškem
Edvard Škvarča

Edvard Škvarča

RE/MAX na Goriškem


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Edvard Škvarča

RE/MAX na Goriškem

Ulica Petra Skalarja 2
Nepremičninska družba d.o.o.

Tolmin, Primorska Severna, Slovenija
SI-5220

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj