Zazidljivo zemljišče - Prodamo - Dolenjske Toplice, Dolenjska


ZEMLJIŠČE PRI DOLENJSKIH TOPLICAH

Dolenjske Toplice, Dolenjska
ID: 490341002-502
Skupaj m²
39,90
Velikost zemljišča (m²)
2.436,98
Leto gradnje
1900
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Dolenjske Toplice, Podhosta, zemljišče cca 2.436,98 m2 ( 1.614,08m2 kmetijskega in 822,9m2 stavbnega oz. zazidljivega), prodamo za 36.000,00 EUR.

Zemljišče se nahaja naselju družinskih hiš, da je na zazidljivem delu je elektrika, vodovod, komunikacijsko omrežje in kanalizacija ter ima dostop z glavne ceste. Na nepremičnini so še trije objekti: stara klet z nadstreškom za parkiranje ( kmetijski del stavbe, zgrajen 1900, 1975 je bila obnovljena streha, z uporabno površino dela stavbe, površino dela stavbe 39,9m2, lesena drvarnica, čebelnjak, zgrajen 1975, z uporabno površino dela stavbe, površino dela stavbe 14.4m2. Meje so urejene, nepremičnina je brez bremen in je možen takojšnji prevzem.

Nepremičnina je cca 4km oddaljena od Dolenjskih Toplic, kjer se nahajajo šola, vrtec, pošta, trgovine, zdravilišče z bogato turistično ponudbo.

Prodajalčev pogoj je plačilo za posredovanje, ki je v višini 4% + 22% DDV, ki si ga prodajalec in kupec razdelita tako, da vsak plača 2% + 22% DDV od dogovorjene prodajne cene.Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kanalizacija
Voda
Bližina gozda
Dobra logistična povezava
Naselje
Podeželje
Klet/shramba
Dostop za invalidski voziček
Jugovzhod
Parkirišče
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Darja Šonc Kučič, univ.dipl.prav. - RE/MAX Most, Novo mesto
Darja Šonc Kučič, univ.dipl.prav.
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Darja Šonc Kučič, univ.dipl.prav.

RE/MAX Most, Novo mesto

Glavni trg 18
Nepremičninska družba d.o.o.

Novo mesto, Dolenjska, Slovenija
8000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj