Vrstna hiša - Prodamo - Ljubljana, Ljubljana (mesto)


Vrstna hiša blizu narave in blizu mesta

Ljubljana, Ljubljana (mesto)
ID: 490191069-10
Skupno št. sob:
6
Spalnice:
3
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
339
Leto gradnje
1999

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prijetna vrstna hiša velikosti 148 m2 se nahaja v mirni, urejeni in varni soseski, na Galjevici. Razprostira se v dveh etažah. Pritličje sestoji iz dnevne sobe, kuhinje z jedilnico, sobe s knjižnimi omarami, kabineta in večje kopalnice. V zgornji etaži se nahajata dve sobi z manjšo kopalnico.

Hiša je zadnja v vrsti in se nahaja na 339 m2 velikem zemljišču, ki je ograjeno z leseno ograjo ter obdano z zeleno zasaditvijo, kar daje občutek zasebnosti. Parkiranje za več vozil je zagotovljeno ob hiši.

Lokacija, ki je le nekaj minut vožnje oddaljena od centra mesta in je tako rekoč razpeta med idilo narave in mestnim središčem, je prepričala že vrsto družin. Med številnimi zelenimi površinami prednjači Golovec, ki ponuja urejene sprehajalne in kolesarske poti.

V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (vrtec, osnovna šola, trgovine, restavracije in LPP), do obvoznice je le nekaj minut.

Ogrevanjenje je na plinovod.

Hiša je zemljiškoknjižno urejena in brez bremen.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača del provizije za nepremičninsko posredovanje in sicer 2 % + DDV.

Vabimo vas, da nas pokličete za več informacij ali za dogovor za ogled.


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klet/shramba
Opremljeno
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Monika Brilli - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Monika Brilli

Monika Brilli

RE/MAX Vogal, Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Monika Brilli

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov