Vrstna hiša - Prodamo - Ljubljana, Ljubljana (mesto)


Vrstna hiša v zelenem pasu Ljubljane, 3 km od mestnega jedra

Ljubljana, Ljubljana (mesto)
ID: 490191069-10
Skupno št. sob:
5
Št. kopalnic
3
Skupaj m²
339
Leto gradnje
1999
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.

Zanimiva končna vrstna hiša, v velikosti 148 m2, stoji na zemljišču 339 m2, v urejenem in mirnem naselju Galjevice, blizu Golovca. Lokacija, ki je oddaljena od centra mesta le nekaj minut vožnje, omogoča stanovalcem kakovostno bivanje v naravi.
Hiša ima dve ločeni stanovanjski enoti. V večjem, dvo-etažnem delu je 5 sob, 2 sobi sta v manjšem stanovanju. V hiši so 3 kopalnice z WC.
Pomemben del hiše predstavlja prostoren atrij s teraso in vrtom. Ob zunanji steni hiše je urejeno parkirišče za 3 avtomobile. Ogrevanjenje je na plinovod (peč VIESSMANN).
V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (vrtec, osnovna šola, zdravstveni dom, trgovine, restavracije in LPP), do obvoznice pa je le nekaj minut.
Ogrevanjenje je na plinovod (peč VIESSMANN).
Hiša je zemljiškoknjižno urejena in brez bremen.
Pogoj prodajalca je, da kupec plača del provizije za nepremičninsko posredovanje, in sicer 2 % + DDV.
Vabimo vas, da nas pokličete za več informacij ali za dogovor za ogled.Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klet/shramba
Opremljeno
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Monika Brilli - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Monika Brilli
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Monika Brilli

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj