Vrstna hiša - Prodamo - Hrpelje - Kozina, Primorska Južna


PRILOŽNOST - IZJEMNA NOVEJŠA VRSTNA HIŠA

00 Ocizla - Hrpelje - Kozina, Primorska Južna
ID: 490111001-659
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
190
Velikost zemljišča (m2)
102
Skupna velikost (m²)
125
Leto gradnje
2008
Parkirišča
2

Št. nadstropij
3
Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
KOZINA - OKOLICA, v manjši vasici nad Kraškim robom prodamo novejšo v celoti opremljeno vogalno dvonadstropno vrstno hišo, zgrajeno leta 2008.
Skupaj ima 190,6 m2 od tega 125 bivalnih površin. V pritličju ima predprostor, WC, kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na zastekljeno teraso in malo ograjeno zelenico. V prvem nadstropju pa je velika kopalnica in dve spalnici (možnost dodatne sobe) ena z izhodom na zaprt balkon, ter hodnik, iz katerega je izhod na podstrešje, ki s stojno višino nudi shrambo ter delovni kotiček.
Pohištvo in stavbno pohištvo (ALUMINIJ) je izdelano iz kvalitetnih materialov (masivna vrata, stopnice, pohištvo po meri). Hiši pripadata dve parkirni mesti.
V hiši so vsi priključki: elektrika, voda, kabelska televizija, internet - OPTIČNI KABEL in centralno TALNO ogrevanje na plin.
Primerna je za kvalitetno bivanje družine v osrčju naravnega okolja, v bližini avtoceste in na oddaljenosti 15 minut do Kopra.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Ogrevanje
Plin - ogrevanje
Plin - ogrevanje
Voda
Naselje
V bližini avtoceste
Kuhinja
Opremljeno
Talno gretje
Prvi lastnik
Zemljiška knjiga
Nova zgradba
Zidana z opeko
Izolirana
Parkirišče
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Matija Košir - RE/MAX Obala
Matija Košir

Matija Košir

RE/MAX Obala


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Matija Košir

RE/MAX Obala

Pristaniška ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Koper, Primorska Južna, Slovenija
SI-6000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj