Vila - Oddamo - Vransko, Savinjska


Vila KOŠENINA

 
[Cena na m2]
Vransko, Savinjska
ID: 490281004-243
Skupaj m²
169
Leto gradnje
1900
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Obnovili smo vilo Košenina in smo pripravljeni oddati poslovne prostore v pritličju stavbe. Ponujamo tri luksuzne pisarne oz. razstavne prostore povezane s hodnikom do čajne kuhinje in sanitarij. Objekt ima glavni in stranski vhod ter 5-6 parkirnih mest ob objektu. Centralno ogrevanje je obnovljeno in nudi maksimalni izkoristek. Skupna površina prostorov za oddajo je 169 m2, nadpovprečna etažna višina ter lepa poslikava stropa dajeta pravi občutek bogatega prostora vile.
Ugodno oddamo!

Varščina
2.000 €
Stroški vzdrževanja
400 €  Mesečno

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Zoran Gregorn - RE/MAX Premium, Celje
Zoran Gregorn
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Zoran Gregorn

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj