Vikend - Prodamo - Velika Nedelja, Podravje


VIKEND Z RAZGLEDOM NA SAMEM VELIKA NEDELJA

Velika Nedelja, Podravje
ID: 490151007-366
Skupno št. sob:
1
Spalnice:
1
Skupaj m²
34,90
Velikost zemljišča (m2)
3.662
Leto gradnje
1998
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na enem od gričev nedaleč od lokalne ceste v Senešcih (Velika Nedelja, občina Ormož), prodamo nebivalni vikend, s krasnim razgledom po dolini dravsko – ptujskega polja, skupne izmere 34,9 m2, zgrajen leta 1998, ki ga obdaja skupno 3.662 m2 zemljišča. Okolica je v glavnem vinograd (sorta regent) in travnik, v celoti ograjeno.
Vikend je sestavljen iz kleti in visokega pritličja, ki ga sestavlja kuhinja in dnevni prostor za druženje, kjer se da tudi prespati. Okna so lesena termopan, streha salonit, fasada klasičen omet, talne obloge keramika, ogrevanja ni. Sanitarij ni, kakor tudi nobenega infrastrukturnega priključka, so pa v bližini. Ob hiši pred vhodom v klet je velika pokrita terasa, ki nudi zavetje pred vetrom in premočnimi sončnimi žarki, ki jih tu ne manjka.

Zeleni kotiček na samem, raven, le deloma naklonjen teren, mir, bližina gozda, za polnjneje z energijo in sprostitev. Do Ormoža 6 km. VABLJENI NA OGLED, PRIPOROČAMO NAKUP!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Na mirni lokaciji
Na obrobju gozda
Na samem
Podeželje
Klet/shramba
Kuhinja
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj