Vikend - Prodamo - Podlehnik, Podravje


Zemljišče s staro hišo na razgledni točki

Podlehnik, Podravje
ID: 490151032-334
Skupno št. sob:
1
Skupaj m²
20
Velikost zemljišča (m²)
12.689
Leto gradnje
1950
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V neokrnjeni naravi, med haloškimi griči, je na voljo večje zemljišče, v obsegu 1,2 ha. Predstavlja večinsko kmetijsko zemljišče, 143m2 je zazidljivega, kjer stoji tudi stara hiša, letnik 1950. Hiša ima ohranjeno velbano klet, zgornji del je primeren za rušitev. Ima električni in vodovodni priključek.
Dostop je urejen po asfaltirani lokalni cesti, zadnjih nekaj 100m je utrjena makadamska cesta. S parcele je lep razgled.
Zemljišče je ob cesti ravno, nato se spušča v naklon, kjer so urejene terase, vendar trenutno zaraščene. Možnost zasaditve vinograda, ali kakšnega drugega nasada.
Lepa sončna lega, razgled, mir, narava, ugodna cena, elektrika, voda, ter hiška za rekonstrukcijo ali možnost izgradnje nove vikend hiše, vas morda prepriča, da se popeljete na ogled na Rodni vrh 43.

Z veseljem smo vam na voljo za več informacij v zvezi z nakupom nepremičnine.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Voda
Bližina gozda
Na mirni lokaciji
Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Stara
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Suzana Butolen - RE/MAX Poetovio
Suzana Butolen

Suzana Butolen

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Suzana Butolen

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj