Vikend - Prodamo - Benedikt, Podravje


Vikend v bližini Benedikta

Benedikt, Podravje
ID: 490151036-50
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Skupaj m²
84
Leto gradnje
1983
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Ločkem Vrhu pri Benediktu prodamo nedokončan vikend z staro vinsko kletjo, vinogradom, kmetijskim zemljiščem in gozdom na mirni lokaciji med samimi atraktivnimi novogradnjami.
Klet je bila zgrajena leta 1983. Leta 1998 se je pridobilo gradbeno dovoljenje za nadgradnjo kleti. Dozidal se je predprostor stare kleti in nad celotno površino kleti pritličen vikend v velikosti 42 m2. Kletni prostori prav tako obsegajo 42 m2. V pritličju se nahaja prostor za manjšo kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor, spalnica ter WC. Vse skupaj je v grobem stanju brez talnih oblog. Narejene so vodovodne in električne inštalacije, estrih in ometi.
Vikendu pripada zemljišče v velikosti 6.237 m2 ki je delno ravno, po večini pa se zemljišče spušča po hribu navzdol. Dostop do vikenda je urejen po asfaltirani cesti, razen zadnjih cca 300 m, kjer je cesta lepo urejena z mletim asfaltom.
Priključki niso urejeni.
Nepremičnina je brez bremen in vpisana v zemljiško knjigo.
Priporočamo ogled in nakup, ter uredimo ugodno financiranje.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Klet/shramba
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Davorin Puhar - RE/MAX Poetovio
Davorin Puhar

Davorin Puhar

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Davorin Puhar

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)