Stanovanje - Prodamo - Štepansko naselje, Ljubljana (mesto)


DVOSOBNO STANOVANJE Z RAZGLEDOM

Štepansko naselje, Ljubljana (mesto)
ID: 490191092-3
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
64,90
Leto gradnje
1977
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posredujemo pri prodaji dvosobnega stanovanja v Štepanjskem naselju, v neposredni bližini Golovca. Stanovanje velikosti 64,9 m2 se nahaja v 12. nadstropju večstanovanjske stavbe zgrajene leta 1977. Dnevno bivalni prostori imajo veliko dnevne svetlobe in hkrati čudovit razgled proti centru Ljubljane in na južni strani proti zelenemu Golovcu.

Stanovanje ima dobro razporeditev. Iz predsobe na desni strani vstopimo v kopalnico z wc-jem in kadjo, ki nudi dovolj prostora tako za pralni kot tudi za sušilni stroj. Naravnost se nahajata ločena kuhinja (z jedilnim delom) in dovolj prostorna dnevna soba. Iz predsobe na levi strani vstopimo še v spalnico.

V stanovanju so bila leta 2016 menjana okna ter leta 2017 vgrajena protivlomna vrata.

V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovine, pošta, vrtci, šole, zdravstveni dom). Poleg odličnih prometnih povezav, priključka na ljubljansko obvoznico, bližine centra Ljubljane in BTC nakupovalnega središča, lokacijo odlikujejo tudi številne sprehajalne poti v smeri proti in na Golovec.

Lepo vabljeni na ogled!

Prodajalčev pogoj je plačilo za posredovanje v višini 4% + 22% DDV, ki si ga prodajalec in kupec razdelita tako, da kupec plača 2% + 22% DDV od dogovorjene prodajne cene.Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Naselje
Klet/shramba
Dostop za invalidski voziček
Lokacija
Dvigalo
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Urška Hočevar - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Urška Hočevar
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Urška Hočevar

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj