Stanovanje - Prodamo - Šmarješke Toplice, Dolenjska


GARSONJERA V CENTRU ŠMARJEŠKIH TOPLIC

117 a Šmarješke Toplice - Šmarješke Toplice, Dolenjska
PRODANO
ID: 490341006-37
Skupno št. sob:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
33
Velikost zemljišča (m2)
982
Leto gradnje
2000

Št. nadstropij
2
Nadstropje
Pritličje
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V centru Šmarjeških Toplic prodamo garsonjero, površina dela stavbe 33,0 m2, zgrajena 2000, adaptirana 2016, v pritličju večstanovanjske stavbe, cena: 49.000,00 EUR.

Apartma se prodaja opremljen, bivalnih prostorov je 28,70 m2, ostalo je zaprt balkon. Stanovanje ima plinsko ogrevanje, poraba po števcih, voda po števcih. Primeren za gibalno ovirane osebe, stanovanju pripada parkirno mesto.

Apartma je oddaljen od zdravilišča Terme Šmarješke Toplice 5 minut hoje, v okolici so sprehajalne poti po pobočjih Vinjega vrha in Kogla ter kolesarske poti vse do Otočca, Kostanjevice in Novega mesta. Do Novega mesta je 9 km, do avtomobilskega priključka Kronovo 2,8 km in mejnega prehoda Obrežje 40 km.

Lastništvo vpisano v zemljiško knjigo, brez bremen, prevzem možen takoj.

Prodajalčev pogoj prodaje je, da kupec plača del provizije za nepremičninsko posredovanje in sicer 2 % + davek na dodano vrednost od dogovorjene prodajne cene.

VLJUDNO VABLJENI NA OGLED.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Opremljeno
Varnostni sistem
Več nadstropna hiša

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Nevenka Grgovič - RE/MAX Most, Novo mesto
Nevenka Grgovič
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Nevenka Grgovič

RE/MAX Most, Novo mesto

Glavni trg 18
Nepremičninska družba d.o.o.

Novo mesto, Dolenjska, Slovenija
8000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj