Stanovanje - Prodamo - Sladki Vrh, Podravje


GARSONJERA Z ATRIJEM

Sladki Vrh, Podravje
PRODANO
ID: 490321042-111
Skupno št. sob:
1
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
49
Leto gradnje
1940

Št. nadstropij
4
Nadstropje
Klet
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na čudoviti lokaciji s krasnim razgledom na Vranjem Vrhu, odmaknjeni od mestnega vrveža, prodamo lepo, svetlo in urejeno garsonjero.
Stanovanje se nahaja v pritličju (po GURS klet) večstanovanjskega objekta z dvigalom, zgrajenega leta 1940, vendar v celoti obnovljenega leta 2010. Po podatkih GURS stanovanje obsega 49,4 m2 skupne površine oz. 30,5 m2 uporabne površine. Iz dnevnega prostora je izhod na odprto teraso - atrij v izmeri 14,8 m2. K stanovanju pripada še klet/shramba v izmeri 3,0 m2.

Ogrevanje je urejeno na peč na pelete (nova peč v letu 2016). Stanovanje ima vgrajeno klimatsko napravo, domofon in električni pomik rolet. Poraba vode, elektrike in kurjave se odčitava in plačuje po dejanski porabi, stroški so nizki.

Stanovanju pripada eno parkirno mesto pod nadstrešnico, ki je ob stanovanjskem bloku.

Stanovanje in klet sta vpisana v zemljiško knjigo.

Priporočam nakup!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Dvigalo
Klet/shramba
Klima
Ogrevanje
Garaža
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   15/06/2015
Energijska učinkovitost: 56,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Marija Farazin - RE/MAX Avenija Maribor
Marija Farazin

Marija Farazin

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Marija Farazin

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)