Stanovanje - Prodamo - Škofije, Primorska Južna


PLAVJE - 4 SOBNO STANOVANJE

Škofije, Primorska Južna
ID: 490111019-69
Skupno št. sob:
4
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
105,80
Leto gradnje
2007
Parkirišča
2

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V naselju Plavje, posredujemo pri prodaji 4-sobnega stanovanja, ki se nahaja v večstanovanjski zgradbi. Stanovanje je v izmeri 105,8 m2 in je trenutno razdeljeno na dve manjši enoti, vsaka v izmeri 53 m2. Zagotovljena 4 lastniška parkirna mesta pred samo stavbo. Samo stanovanje ima čudovit pogled na morje, tako na Tržaški zaliv, kot na Koprski zaliv Vredno ogleda.


Prodajalčev pogoj za nakup nepremičnine je delitev plačila opravljenih storitev posredovanja v višini 4% + ddv na način, da kupec prevzame polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Plin - ogrevanje
Voda
Na mirni lokaciji
Pogled na zaliv
S pogledom na morje
Stanovanjske
Kuhinja z jedilnico
Opremljeno
Severozahod
Dovoljeno parkiranje
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Asistent - Matej Furlan - RE/MAX Obala
Matej Furlan
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Matej Furlan

RE/MAX Obala

Pristaniška ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Koper, Primorska Južna, Slovenija
SI-6000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj