Stanovanje - Prodamo - Sežana, Primorska Južna


Stanovanje 3 sobno Sežana 82 m2

Sežana, Primorska Južna
ID: 490331001-208
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
82
Leto gradnje
1966

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo 3 -sobno opremljeno stanovanje, velikosti 82 m2. Nahaja se v visokem pritličju večstanovanjske zgradbe v centru Sežane zgrajene 1966. V neposredni bližini je pošta, banke, trgovine, zdravstveni dom, kulturni dom, šole, avtobusna postaja in železniška postaja. Stanovanje je svetlo in funkcionalno razporejeno. Sestavlja ga :hodnik, kopalnica, wc, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica in otroška soba. Balkon je velikosti 4,5 m2 in ima zahodno lego z lepim pogledom na park. Stanovanju pripadata 2 kleti v skupni izmeri 6,10 m2. Uporabna površina stanovanja je 71,4 m2. Stanovanje je delno obnovljeno s samostojnim centralnim ogrevanjem na plin. Streha in fasada in so bili obnovljeni. Okna so bila zamenjana. Parkirišče na dvorišču. Zgradba leži v prijetnem, mirnem okolju z veliko zelenja.Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2 % + DDV. Za več informacij smo vam na voljo. Poiskali bomo pravo nepremičnino za vas. Pokličite 041 695 312 - Slavko Guštin.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klet/shramba
Opremljeno
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Slavko Guštin - RE/MAX Timavus
Slavko Guštin

Slavko Guštin

RE/MAX Timavus


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Slavko Guštin

RE/MAX Timavus

Partizanska 37a
Nepremičninska družba d.o.o.

Sežana, Primorska Južna, Slovenija
SI-6210

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj