Stanovanje - Prodamo - Mislinja, Koroška


Solastniški delež -stanovanje s kletjo in garažo

Mislinja, Koroška
ID: 490281004-286
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
71
Velikost zemljišča (m²)
304
Leto gradnje
1920

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Mislinji prodamo solastniški delež (1/4) stavbe na naslovu Šentlenart 42, ki v naravi predstavlja dvosobno stanovanje v prvem nadstropju v izmeri 70,6m2. Stanovanju pripada še klet v izmeri 30,5 m2 in del podstrešja v velikosti 48,2 m2. Ob stavbi pa je samostojna parcela z vrtom in gospodarskim objektom . Parcela meri 304 m2 in je samostojno vpisana v zemljiški knjigi.

Zelo ugodno prodamo!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Zoran Gregorn - RE/MAX Premium, Celje
Zoran Gregorn

Zoran Gregorn

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Zoran Gregorn

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj