Stanovanje - Prodamo - Mengeš, Ljubljana (okolica)


Na odlični mirni lokaciji v centru Mengša

Mengeš, Ljubljana (okolica)
PRODANO
ID: 490191024-398
Skupno št. sob:
2
Skupaj m²
46,20
Leto gradnje
1986

Št. nadstropij
4
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na odlični mirni lokaciji se prodaja v 4 nadstropju 2 sobno stanovanje skupne velikosti 46,2m, ki je bilo leta 2012 delno adaptirano. Sestoji se iz vstopnega hodnika, kuhinje, dnevnega prostora z jedilnim kotom, spalnica ter kopalnica s tušem in wc-jem. Kopalnica je bila popolnoma adaptirana leta 2012.Blok je brez dvigala.
Stanovanju pripada shramba v kleti velikosti 4m2. Parkiranje je na skupnih parkariščih pred blokom. V soseski je veliko zelenih površin in otroških igrišč.
V bližini je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec,fakultete, banka, pošta,...) Izjemna priložnost za vse, ki si iščete manjše stanovanje z izjemno dobro razporeditvijo prostorov, na odlični lokaciji v centru Mengša.
Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je, da kupec plača tudi del stroškov posredovanja v višini 2% + DDV. Za več informacij pokličite.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Robert Kotnik - RE/MAX Ljubljana
Robert Kotnik

Robert Kotnik

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Robert Kotnik

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj