Stanovanje - Prodamo - Maribor, Podravje


SVEŽE IN UREJENO STANOVANJE Z LEPIM RAZGLEDOM

Pobrežje - Maribor, Podravje
DOGOVORJENA PRODAJA
Bila v uporabi
Na voljo bo: 20/08/2019
ID: 490321056-44
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
52,80
Leto/Mesec gradnje
1975/07

Št. nadstropij
12
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na Pobrežju prodamo 2-sobno stanovanje z lepim razgledom. Objekt je bil zgrajen v letu 1975, v letu 2013 obnovljena fasada (izolacija), vhodi in nova strešna kritina. Stanovanje je v kompletu renovirano leta 2018, nova kopalnica (komplet nova napeljava, nove cevi,…), pvc okna z termopanom, inverterska klimatska naprava. Stanovanje je sveže, urejeno in nudi visoko ugodje bivanja.
Pred objektom so parkirna mesta z lastno zapornico (lastniki imajo daljinski upravljalec).

Stanovanje se nahaja v 6 nadstropju objekta, z dvigalom, z balkonom orientiranim na zahod. Stanovanje zajema predprostor, spalnico z predprostorom (možnost garderobe) , shrambo, kopalnico s tušem, dnevno sobo, ter kuhinjo z jedilnico, z izhodom na balkon. Tlaki so obloženi v sobah z laminatom, v predprostoru, kopalnici in kuhinji s keramiko.

Ogrevanje je centralno (lastna kotlovnica) , v stanovanju je regulacija izvedena z radiatorskimi termostatskimi glavami in nameščeni so el. delilniki. Sanitarna voda se ogreva z el. bojlerjem. Stroški so nizki. (Upravljanje s skupnimi stroški + rez. sklad = cca 100 €, ogrevanje pod 400 €/letno, ostalo po porabi – lastni števci za vodo in elektriko).
Pod blokom se nahaja ograjen prostor – igrala za otroke, prav tako so lastniki usposobili poseben ograjen prostor za sprehajanje psov.
Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno in je vseljivo takoj. ZK urejena, etažna lastnina.
Lokacija: bližina Europarka in centra mesta, v neposredni bližini je vrtec, trgovina, banka, zdravstveni dom, cvetličarna, frizer,...

PRI NAKUPU DARILO: PODARIMO ZAVAROVANJE NEPREMIČNINE ZA 1.LETO!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Opremljeno
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Dino Jerman - RE/MAX Avenija Maribor
Dino Jerman
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Dino Jerman

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj