Stanovanje - Prodamo - Maribor, Podravje


PRIJETNO 3 SOBNO STANOVANJE Z BALKONOM IN PARKIRNIM MESTOM

Maribor, Podravje
ID: 490321042-215
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
68,60
Leto gradnje
2008

Št. nadstropij
3
Nadstropje
3
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V novejšem bloku na Ruški cesti v Mariboru prodamo prijetno 3 sobno stanovanje, ki po podatkih GURS meri 68,6 m2 skupne in 61,9 m2 uporabne površine, h kateri dodatno pripada še odprt balkon - terasa v izmeri 6,7 m2, klet ter parkirno mesto v garaži pod objektom. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju večstanovanjskega objekta z dvigalom, zgrajenega leta 2008.

Razporeditev prostorov: predprostor, skupni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, iz katerega je izhod na krasen balkon, spalnica, otroška soba, kopalnica, ločen WC in utility. Ob kuhinji je manjša shramba. K stanovanju pripada še klet in pokrito parkirno mesto v podzemni garaži.

Stanovanje se prodaja opremljeno (razen dnevne sobe in postelje v spalnici). Je izjemno svetlo, ima dobro razporeditev prostorov in zahodno lego.

Ogrevanje stanovanja je daljinsko preko Energetike Maribor. Stroški elektrike, vode in ogrevanja se plačujejo po porabi - števci, obratovalni stroški so nizki. Okna so PVC z zunanjimi žaluzijami, talne obloge so parket in kvalitetna keramika.

Stanovanje ima čudovit pogled na Pohorje, staro mestno jedro in Dravo. Je v bližini brvi čez Dravo, zato je mogoče v nekaj minut peš priti v center mesta.

Stanovanje in parkirno mesto sta vpisana v zemljiško knjigo.

Stanovanje je izjemno, zato priporočam ogled in nakup!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kabelski priključek
Kanalizacija
Ogrevanje
Voda
Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Opremljeno
Parket
Dostop za invalidski voziček
Dvigalo
Zemljiška knjiga
Zahod
Balkon
Garaža
Garaža z daljinskim odpiranjem vrat
Izolirana
Parkirišče
Pogled z razgledom
Ravna streha

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   03/11/2016
Energijska učinkovitost: 44,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Marija Farazin - RE/MAX Avenija Maribor
Marija Farazin

Marija Farazin

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Marija Farazin

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj