Stanovanje - Prodamo - Maribor, Podravje


OBNOVLJENO 3 SOBNO STANOVANJE NA KARDELJEVI

Maribor, Podravje
PRODANO
ID: 490321042-185
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
74,50
Leto gradnje
1980

Nadstropje
6
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na Kardeljevi cesti v Mariboru prodamo obnovljeno 3 sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v 6. nadstropju večstanovanjskega objekta z dvigalom, zgrajenega leta 1980. Na objektu je bila leta 2002 obnovljena streha, leta 2016 pa narejena nova fasada (izolativna). V stanovanju je bila obnovljena kopalnica in vgrajena nova PVC okna ter parket.

Stanovanje obsega hodnik/predsobo, kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom, spalnico, otroško sobo in kopalnico z WC. Iz kuhinje in jedilnice je izhod v odprto ložo, ki je bila povečana. Iz stanovanja je krasen razgled na Pohorje.

Po podatkih GURS stanovanje obsega 74,5 m2 skupne in 65,8 m2 uporabne površine. K stanovanju pripada še klet/shramba v izmeri 4,9 m2 in odprta loža, povečana iz 2,0 m2 na 5,0 m2 na račun kuhinje in jedilnice. Ogrevanje stanovanja je daljinsko preko Energetike. Poraba, vode, elektrike in ogrevanja se plačuje po porabi – števcih.

Stanovanje se prodaja opremljeno, odvisno od želje kupcev. Parkiranje je mogoče v garažah pod objektom ali pred objektom. Šola, vrtec in vsa potrebna infrastruktura v neposredni bližini.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo.

Priporočam ogled in nakup!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Opremljeno
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   08/02/2018
Energijska učinkovitost: 54,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Marija Farazin - RE/MAX Avenija Maribor
Marija Farazin
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Marija Farazin

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj