Stanovanje - Prodamo - Maribor, Podravje


PRODAMO PROSTORNO STANOVANJE V VILI POD POHORJEM

Zgornje Radvanje - Maribor, Podravje
ID: 490151001-856
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
187
Skupna velikost (m²)
187
Leto gradnje
2012

Nadstropje
Kletno stanovanje
Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Mariboru, tik pod Pohorjem in v neposredni bližini smučarske arene in gondole, je bila v letu 2012 zgrajena vila, ki sodi po svoji značilnosti, funkcionalnosti, kvaliteti in lokaciji prav gotovo med nadstandardne. Umeščena je v urejenem urbanem naselju, s prečudovitim razgledom na Pohorje (smučarsko areno, gondolo in pohorske gozdove), ter na mesto Maribor, ki je le streljaj od lokacije. Področje Pohorja ponuja nešteto možnosti za rekreacijo, predvsem pa kvalitetno bivalno okolje. Grajena je po sistemu energetsko varčen objekt, z izbranimi, visoko kvalitetnimi naravnimi materiali.

Vila ima štiri stanovanjske enote, prodaja pa se štirisobno stanovanje v nadstropju desnega dela objekta.

Stanovanje meri 187 m2 (od tega 103,40 m2 stanovanjske površine, 46,40 m2 odprta terasa na strehi objekta, 4,30 m2 odprt balkon, 5,90 m2 shramba v kleti ter 12,500 m2 garaža). V kvadraturo je zajeta tudi nedokončana večnamenska soba, ki jo lahko glede na neposredno bližino terase uporabimo kot letno kuhinjo, fitness, savno ali ločeno garsonjero za odraslega otroka. S terase je čudovit pogled na Pohorje in snežni stadion in predstavlja miren kotiček, kjer si lahko oddahnemo od napornega vsakodnevnega urnika. Terasa je delno pokrita z ploščami, delno pa je urejena kot zelenica.

Talne obloge so visokokavostni parketi in keramika, prav tako spada v višji cenovni razred oprema kopalnice - sanitarna keramika.

Objekt je zasnovan funkcionalno in racionalno ENERGIJSKO – STROŠKOVNO IN ZVOČNO UČINKOVITO; arhitekturna zasnova in uporaba kvalitetnih naravnih materialov zagotavljata energetsko varčnost in dobro zvočno izolacijo. Grajen je z opeko Phoroterm, fasada je BAUMIT – 20 % boljše izolacijske lastnosti – 17 cm, okna so visokokakovostna les/aluminij – troslojna zasteklitev na oknih so visokokakovostne Alu žaluzije in komarniki, vrata so proti vlomna. Prav tako so visoke kakovosti vse talne obloge – keramika in parket. Stanovanje je klimatizirano.

ZELO PRIPOROČAMO VSEM, KI IMATE VISOKE ZAHTEVE GLEDE KAKOVOSTI BIVANJA IN ZASE HOČETE LE NAJBOLJŠE!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klima
Pogled na hribe/gorovje
Avt. vhodna vrata
Klet/shramba
Lokacija
Zemljiška knjiga
Nova zgradba
Vila
Garaža
Nizko energijska
Parkirišče
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   30/01/2015
Energijska učinkovitost: 28,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Tanja Tučič - RE/MAX Poetovio
Tanja Tučič

Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj