Stanovanje - Prodamo - Ljubljana, Ljubljana (mesto)


Trisobno stanovanje v centru Ljubljane

Ljubljana, Ljubljana (mesto)
ID: 490191008-256
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
72,30
Leto gradnje
1960

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Trisobno stanovanje na obrobju centra Ljubljane

Na Hudovernikovi ulici posredujemo pri prodaji svetlega trisobnega stanovanja s čudovitim razgledom. Stanovanje je prazno in takoj vseljivo.

Lokacija

Stanovanjski blok je izven vrveža starega mestnega jedra, pa hkrati blizu centra mesta. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, osnovna šola in vrtec, Waldorfska šola in več srednjih šol, UKC. V mestno jedro se lahko odpravite peš ali s kolesom.

Razporeditev

Stanovanje ima krožno razporeditev, v sredini sta kuhinja in kopalnica. Tri ločene sobe imajo po dva vhoda. Dve sobi imata dostop do večjega balkona, kateri je obrnjen v grajski hrib. Iz jedilnice je čudovit razgled na staro Ljubljano.
V zadnjih 15 letih se je stanovanje oddajalo in ni bilo deležno obnove. Zamenjana so bila okna, leta 2006 je bila zamenjana streha, fasada je izolirana. Razporeditev omogoča določene predelave prostorov. Stanovanju pripadata dve manjši kleti.

Pogoji prodaje

Pogoj prodajalca je, da kupec plača del stroškov posredovanja v višini 2% od prodajne cene + DDV. Stanovanje nima garaže ali zagotovljenega parkirnega prostora.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janez Jaklič - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Janez Jaklič

Janez Jaklič

RE/MAX Vogal, Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janez Jaklič

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj