Stanovanje - Prodamo - Ljubljana, Ljubljana (mesto)


Dvosobno stanovanje v Črnučah

Ljubljana, Ljubljana (mesto)
ID: 490191008-174
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
62,85
Leto gradnje
1988

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Črnučah posredujemo pri prodaji dvosobnega stanovanja v prvem nadstropju urejenega stanovanjskega bloka. Stanovanjske bloke na Polanškovi ulici odlikuje kvalitetna gradnja, funkcionalna razporeditev prostorov in energetska varčnost. V okolici je več parkirišč za stanovalce. Stanovanje je možno preurediti v trisobno. V razdalji enega kilometra so vrtec, šola, zdravstveni dom, trgovina in pošta.

Sobe stanovanja so prostorne in svetle. Zaradi kvadratne oblike so prilagodljive za vse okuse in želje, kuhinja z jedilnico bi se lahko še povečala na balkon, kateri je obrnjen proti sosednjni stavbi in je zaščiten od vetra. Poleti nudi prijeten kotiček za sprostitev. Oprema večinoma ostane v stanovanju.

V okolici stanovanjskega bloka je veliko možnosti rekreacije, v neposredni bližini je Sračja dolina, priljubljen kraj za sprehode. Za zahtevnejše vodi pot na Rašico in Šmarno goro.

Pogoj nakupa za kupca je delno plačilo provizije v višini 2% in DDV.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Ogrevanje
Plin - ogrevanje
Klet/shramba
Opremljeno

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janez Jaklič - RE/MAX Ljubljana
Janez Jaklič

Janez Jaklič

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janez Jaklič

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj