Stanovanje - Prodamo - LJ - Center, Ljubljana (mesto)


STAROMEŠČANSKO STANOVANJE Z VELIKIM POTENCIALOM

LJ - Center, Ljubljana (mesto)
Bila v uporabi
ID: 490351007-24
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
121,40
Leto gradnje
1930

Št. stranišč:
3
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Staromeščansko stanovanje pod Ljubljanskim gradom z velikim potencialom za lastnika: bivanje ali oddajanje ali oboje
Prodamo posebno 3-sobno stanovanje z zgodovinskim pridihom v staromeščanski stavbi iz leta 1930 na Gornjem trgu v centru Ljubljane.
Odlikuje ga izjemna lokacija, dobra razporeditev, velika sončna terasa ter možnost oddajanja preko Booking, Airbnb kot tudi dejstvo, da prenova ni potrebna, saj je stanovanje zanimivo prav takšno, kot je, je pa tudi že opremljeno. Ima visoke stropove, štukature, okrašen strop…. Velika pokrita terasa, ki je orientirana na jug, zagotavlja užitek na zraku in nudi zasebnost, mogoče pa jo je tudi zasenčiti.
Stanovanje obsega hodnik in dve večji sobi, vsaka s svojo kopalnico, večji dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, iz katerega pridemo na pokrito teraso. Iz dnevne sobe je preko velikih drsnih vrat pogled na teraso. Talna obloga v vseh prostorih, razen kopalnic, kuhinje in terase, je parket, ki je kvaliteten in ohranjen, nivoji talnih oblog so poenoteni. Stanovanje obsega dve kopalnici (ena ima tuš, druga ima kad) ter dodatni dnevni wc, ki vključuje tudi priročen utility s pralnim in sušilnim strojem.
Primerno za kupce, ki iščejo posebno nepremičnino v starem mestnem jedru, investitorje, ter vse, ki se želijo ukvarjati z oddajo tržno zanimivih nepremičnin, ki bodo v prihodnje prav zaradi lokacije še pridobile na vrednosti.
Površina nepremičnine:
Skupaj: 121,40 m2
Uporabna površina: 95,50 m2
Terasa: 22,10 m2
Klet: 3,80 m2
Opis lokacije: Stanovanje je locirano v samem centru mesta, v starem mestnem jedru na Gornjem trgu, v bližini Karlovške ceste in predora pod gradom. Vsa infrastruktura je v bližini, prav tako najlepše ljubljanske znamenitosti, mestni utrip ter zelene površine (grajski grič, botanični vrt, Špica, Ljubljanica…). Dodatno je lokacija izjemno zanimiva za turiste in zato za oddajanje, saj se največ prometa z oddajanjem kapacitet odvija prav v centru Ljubljane.
Investitor lahko stanovanje z manjšim posegom predela v 3 ločene enote. Dovoljenje za oddajanje je trenutni lastnik že pridobil.
Oprema (kuhinja, pohištvo, klima, pomivalni, pralni, hladilnik, sušilni stroj) je vključena v ceno, stanovanje je klimatizirano.
Pakiranje je omogočeno z dovolilnico. K stanovanju pripadata 2 kleti.
Za stavbo je že dosežen dogovor za prenovo fasade in strehe ter izbran izvajalec, začetek del bo september 2019, kar pomeni odličen čas za nakup, saj eventuelna prenova stanovanja lahko sovpada s prenovo skupnih delov. Po prenovi pa bo nepremičnina izjemno pridobila na zunanjem izgledu in na vrednosti.
Objekt nima dvigala, stanovanje je v prvem nadstropju, stopnišče je široko in prostorno.
Etažna lastnina je vzpostavljena, stavba ima upravnika.
Stanovanje je na voljo takoj. Priporočamo ogled, vabljeni, da nas pokličete!
Prodajalčev pogoj pri prodaji je, da kupec plača 2% posredniške provizije ter na ta znesek obračunani 22% DDV.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Meščansko stanovanje
Stara zgradba

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav. - RE/MAX Commercial
mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav.
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav.

RE/MAX Commercial

Dimičeva ulica 13
RMC, poslovne nepremičnine d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj