Stanovanje - Prodamo - Kranjska Gora, Gorenjska


2-SOBNO STANOVANJE - APP, PODKOREN, KRANJSKA GORA

Kranjska Gora, Gorenjska
ID: 490191091-1
Total Rooms:
2
Bedrooms:
1
Bathrooms
1
Total SqM
43
Year Built
1732

Toilet Rooms:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Podkorenu, center vasi, prodamo 2-sobno stanovanje. Stavba je bila zgrajena leta 1978 in je del prizidka obnovljenemu obstoječemu objektu iz l. 1732. Stanovanje je bilo v celoti adaptirano l. 2004, streha je bila obnovljena leta 2006. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju apartmajske hiše z 18 enotami.
ZK stanje je urejeno.

Stanovanje prodamo polno opremljeno (manjša kuhinja, jedilnica, dnevna soba z raztegljivim kavčem in svetla spalnica z veliko zakonsko posteljo v mansardi ter čudovitim pogledom na gore). Stanovanje je primerno za do 4 osebe. Talna obloga deloma iz ploščic, deloma les.
Ogrevanje je na elektriko, majhni stroški porabe. Talno ogrevanje. Komunalni stroški, razen elektrika in voda, cca 28€/mesec.
Stanovanje je v bližini smučišča in avtobusnega postajališča.

Pred vhodom v stanovanje je skupen hodnik, kjer sta za vsako od stanovanj po dve veliki omari in en predalčnik za shranjevanje smučarke in druge športne opreme. Stanovanje ima tudi manjši balkon 3 m2 s pogledom na gore. Parkirišče se nahaja na notranjem dvorišču kompleksa.

Pri nakupu vam podarimo zavarovanje objekta (1 leto brezplačno)!

Prodajalec pogojuje sklenitev prodajnega posla z delitvijo plačila za posredovanje na način, da kupec prevzame del plačila za posredovanje v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine.

Features

Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Opremljeno
All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Managing Agent
Nepremičninski posrednik - Nadja Vidic, uni.dipl.prav. - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Nadja Vidic, uni.dipl.prav.
Show...
Show...

SEND A MESSAGE

 
Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Favourites

Share & Compare


Recently Viewed

Share & Compare