Stanovanje - Prodamo - Kidričevo, Podravje


NOV BLOK Z 18. STANOVANJI V KIDRIČEVEM

Kidričevo, Podravje
ID: 490151007-340
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
99,09
Leto gradnje
2019

Št. nadstropij
3
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Kidričevem povsem ob vpadnici v center kraja se za vas gradi nov, energetsko varčni večstanovanjski objekt s kar 18. dvo- in trosobnih nadstandardnih stanovanj, uporabnih površin med 65 – 71 m2, dve večji sta 89 m2, v treh etažah – pritličje, prvo in drugo nadstropje, ki bodo med seboj povezane z dvigalom. Vsa stanovanja bodo imela balkone, garažo v garažni hiši pod objektom (opremljeno s vtičnico in predinstalacijo za električno polnjenje avtomobilov), zunanje parkirno mesto in shrambo na podstrešju, vsa površina skupaj znese povprečno 99 m2 po stanovanju. Talne obloge predvidene lamelni parketi, keramika, pametna elektrika, PVC okna, aluminijasta vrata, ogrevanje s toplotno črpalko in talnim gretjem, predinstalacija za klimo.
Tipično dvosobno stanovanje, ki bo merilo 71,20 m2 neto stanovanjske površine bo sestavljeno iz naslednjih prostorov: preprostor, kopalnica, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica, otroška soba in loža. Kljub temu, da je projektna zasnova izdelana, je investitor pripravljen prisluhniti individualnim željam kupcev posameznih stanovanjskih enot.

Za vse dodatne informacije in rezervacijo stanovanja nas pokličite in dogovorimo sestanek, kjer vam projekt predstavimo. Predviden zaključek del september 2019! Pohitite, da ne zamudite! Povpraševanja je že sedaj veliko, saj se obeta izjemna ponudba nadstandardnih stanovanj!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Toplotna črpalka
Bližina gozda
Center mesta
Dobra logistična povezava
V bližini javnega transporta
V bližini šole
V bližini trgovskega centra
Nova zgradba
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj