Stanovanje - Prodamo - Hrpelje - Kozina, Primorska Južna


Prodamo 2 sobno stanovanje Kozina, 71,80 m2

Hrpelje - Kozina, Primorska Južna
ID: 490331001-85
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
71,80
Velikost zemljišča (m2)
567
Leto gradnje
2008

Št. nadstropij
3
Nadstropje
1
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Moderno stanovanje velikosti 71,80 m2 zgrajeno 2008, še nevseljeno se nahaja v 1. nadstropju 3 nadstropne večstanovanjske zgradbe z dvigalom. Stanovanju pripada predprostor in garderoba, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnica, kopalnica, zunanja terasa in shramba v kletni etaži. Uporabna površina stanovanja je 52,40 m2, predprostor in garderoba 8,45 m2,kuhinja, jedilnica in dnevna soba 28,8 m2, spalnica 10,10 m2, kopalnica 5,05 m2, zunanja terasa 16,56 m2, shramba 2,75 m2. Prodajna cena ne vključuje davka na novogradnje (9.5%).


Na voljo je še več drugih stanovanj od 72 m2 do 165 m2 . Za več informacij smo vam na voljo na gsm: +386 (0)41 695 312 (Slavko Guštin)
Stanovanje je zgrajeno na ključ in vseljivo.
Objet je grajen s kakovostnimi materiali: zelo kakovostna notranja in vhodna vrata (masivni les), vrhunske italijanske ploščice, stene pobarvane s “špatolo veneziana”,predelne stene so iz 10 cm opečnih zidakov, okenske police so iz marmorja. Okna in balkonska vrata iz pvc profilov so zastekljena s trojnim termopan steklom. Kopalnica je opremljena. Ima vse priključke, ogrevanje in hlajenje na klimo, 2 zunanja lastniška parkirna mesta. Hrpelje-Kozina je majhna občina, ki pa ponuja vse ugodnosti velikega mesta kot so vrtec, šola, trgovina, banka, lekarna, zdravstveni dom, knjižnica.


Hrpelje se nahajajo na stičišču pomembnih cestnih povezav med Slovenijo, Italijo in Hrvaško. Dober geografski položaj tako povezuje Hrpelje z našim glavnim mestom Ljubljano ter Koprom in Trstom. Neposredna bližina avtocestnih povezav vam bo prihranila kar precej časa saj ste le 24 km oddaljeni od Kopra, 15 km do Trsta, 80 km do Ljubljane in 50 km do Reke.


Pokličite za ogled. Svetujemo vam lahko tudi v zvezi z drugimi nepremičninami, ki jih kupujete ali prodajate.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Dvigalo
Klet/shramba
Klima
Ogrevanje

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Slavko Guštin - RE/MAX Timavus
Slavko Guštin

Slavko Guštin

RE/MAX Timavus


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Slavko Guštin

RE/MAX Timavus

Partizanska 37a
Nepremičninska družba d.o.o.

Sežana, Primorska Južna, Slovenija
SI-6210

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)