Stanovanje - Prodamo - Frankolovo, Savinjska


FRANKOLOVO - NOVEJŠE STANOVANJE NAPRODAJ

Frankolovo, Savinjska
ID: 490281003-482
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
56
Leto gradnje
2011

Nadstropje
1
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V manjšem kraju Frankolovo, v zaledju Celja, prodamo neopremljeno dvosobno stanovanje velikosti 56 m2. Nahaja se 1.nadstropju novejšega (letnik 2011), manjšega stanovanjskega objekta z 10 stanovanji. Stanovanje ima vse sodobne instalacijske priključke, ogrevanje je na olje. Za vse energente so vgrajeni individualni števci porabe. Oblika in razpored prostorov sta razvidna iz priloženega shematskega tlorisa. Stanovanju pripada tudi shramba v pritličju in zunanje parkirno mesto.
Vse krajevna infrastruktura (trgovina, zdravstveni dom, šola, vrtec, pošta, avtobusna postaja) je v neposredni bližini. Do Celja je 14 km, do avtoceste 12 km.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Naselje
V bližini parka
Neopremljeno
Parket
Zidana z opeko
Parkirišče

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Energijska učinkovitost: 43,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janko Movh - RE/MAX Premium, Celje
Janko Movh
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj