Stanovanje - Prodamo - Celje, Savinjska


TROSOBNO DUPLEX STANOVANJE - V HIŠI

Celje, Savinjska
ID: 490281003-410
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
112
Velikost zemljišča (m2)
535
Leto gradnje
1967
Parkirišča
1

Nadstropje
1
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V mirnem predelu Celja (Jožefov hrib) prodamo večje 3-sobno stanovanje v stanovanjskem objektu – štiristanovanjski hiši. Stanovanjski prostori se nahajajo v dveh etažah – razporeditev prostorov je razvidna v priloženem tlorisu. Stanovanje odlikuje velik osrednji bivalni prostor, površine nad 50 m2, deloma z vidnimi elementi strešne konstrukcije in s panoramskimi svetlobnimi površinami. Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno v letih 2004-2005 : streha, fasada, stavbno pohištvo, izolacije, talne obloge, vse instalacije. Fasada je izolacijska, debeline 10 cm.
Objekt ima vso potrebno komunalno opremo. Ogrevanje je na zemeljski plin. Etažna lastnina je urejena, dostop/dovoz je urejen. Lastniško parkirno mesto. Od centra Celja 700 m.
Stanovanje je trenutno v najemu.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Na mirni lokaciji
Naselje
Ogrevanje na plin
Klima
Obnovljeno
Obnovljeno
Balkon
Izolirana

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janko Movh - RE/MAX Premium, Celje
Janko Movh

Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)