Stanovanje - Oddamo - Laško, Savinjska


ODDAMO: 1-sobno stanovanje v hiši z garažo

 
[Mesečno]
19B Sedraž - Laško, Savinjska
ID: 490281016-131
Skupno št. sob:
1
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
56,50
Velikost zemljišča (m2)
967
Leto gradnje
1982

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na podeželju v kraju Sedraž pri Laškem oddamo 1-sobno stanovanje stanovanjski hiši. Stanovanje se nahaja v pritličju hiše, meri 56,5 m2 neto tlorisne površine in zajema: predsobo (5,3 m2), kuhinjo (8,6 m2), sobo (14,7 m2), kopalnico (6,7 m2), kurilnico (14,3 m2) ter shrambo/klet (6,9 m2). Dovoljena je tudi uporaba garaže (21,6 m2) in manjšega gospodarskega objekta/hleva (42 m2) za morebitne živali. Najemodajalec mesečno plačuje stroške: elektrike, vode (1 x letno), ogrevanja, smeti, rtv, telefon/kabelska (po želji). Stroški so nizki (cca 100 eur/mes).

Idealno za začasno bivanje za 1 – 2 osebi. Stanovanje je opremljeno s starejšo opremo, najemojemalec pa lahko prinese svojo opremo. Dostop do hiše je asfaltiran, cesta pa je pozimi redno plužena. Ima sončno lego, usmerjenost na sever/jug. Oddaljenost od obeh bližnjih kopaliških ter zdraviliških krajev Laško ter Rimske Toplice znaša 6 oziroma 3,5 km. Parcela je skoraj povsem v ravnini, obenem pa nudi odličen razgled na okoliško pokrajino ter številne sprehajalne ali kolesarske poti. V pritličnem delu je bila leta 2005 v celoti renovirana kopalnica vključno z inštalacijami. Ogrevanje je urejeno centralno s pečjo na olje iz l. 1997 (2 x 2000 l cisterni). Za ogrevanje vode v poletnem času se lahko uporablja električen grelnik vode. Objekt ima vse potrebne priključke (elektrika, telefon, kabelska). Vodovod upravlja krajevna skupnost, kanalizacija pa je urejena z greznico.

Vljudno vabljeni na ogled!

Pogoj najema: varščina v višini dveh najemnin po podpisu najemne pogodbe, plačevanje najemnine 150 eur/mesec, najemna pogodba za 11 mesecev (možno podaljšanje), plačilo posredovanja agencije v enkratnem znesku 250 eur + ddv, odpovedni rok za izpraznitev 30 dni, skrb za okolico, dovoljene so živali zunaj hiše, dovoljeno je prijaviti samo začasno prebivališče. Najemna pogodba se sklepa v notarski obliki pri notarju, strošek pogodbe poravnata najemodajalec in najemojemalec vsak do polovice celote.
Varščina
300 €

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Kabelski priključek
Ogrevanje
Voda
Bližina gozda
Dobra logistična povezava
Na mirni lokaciji
Na obrobju
Na obrobju gozda
Na odprtem
Naselje
Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
V bližini cerkve
V bližini šole
V/blizu gozdu(a)
Klet/shramba
Kuhinja
Ogrevanje
Ogrevanje na kurilno olje
Okno z razgledom
Opremljeno
Za najem
Zidana z opeko
Jug
Sever
Dovoljeno parkiranje
Garaža
Gospodarsko poslopje
Greznica
Pogled z razgledom
Samostojna garaža
Samostojno gospodarsko poslopje
Stara zgradba
Vrt
Zidana z opeko

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   09/12/2016
Energijska učinkovitost: 205,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Aljaž Rupnik - RE/MAX Premium, Celje
Aljaž Rupnik

Aljaž Rupnik

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Aljaž Rupnik

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)