Stanovanje - Oddamo - LJ - Center, Ljubljana (mesto)


Zelena oaza v centru mesta in še parkirišče!

 
[Mesečno]
LJ - Center, Ljubljana (mesto)
ID: 490191061-18
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
84,20
Leto gradnje
1954

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prelepo trisobno stanovanje v strogem centru mesta, z lepim pogledom na zelenje. Vsa oprema je nova, moderna. V stanovanju sta poleg dnevne sobe še dve spalnici, ena z zakonsko posteljo in druga opremljena kot mladinska soba. V predsobi je več velikih vgradnih omar, ki nudijo veliko prostora za shranjevanje. Kopalnica s kadjo in ločen wc. zagotovljeno parkirno mesto na dvorišču za zapornico.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Ogrevanje
Opremljeno

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Jova Anka Kovačnik - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Jova Anka Kovačnik

Jova Anka Kovačnik

RE/MAX Vogal, Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Jova Anka Kovačnik

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)