Restavracija - Prodamo - Šmartno pri Slovenj Gradcu, Koroška


Delujoči opremljen gostinski lokal

71 Šmartno pri Slovenj Gradcu - Šmartno pri Slovenj Gradcu, Koroška
ID: 490281024-1
Skupaj m²
284,30
Velikost zemljišča (m2)
799
Skupna velikost (m²)
284,20
Leto gradnje
1920
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
3M

V Šmartnem pri Slovenj Gradcu je na prodaj – dobra poslovna priložnost za vse, ki se želite preizkusiti v gostinstvu in podjetništvu ali pa samo iščete dodatne prostore za razširitev svoje dejavnosti.

Prodamo: Gostinski lokal z utečenim poslom ter v sklopu stavbe trgovinski prostor, ki se lahko poveča v gostinske prostore. Lokal se nahaja na parceli v velikosti 799 m2. Nepremičnina je locirana na območju centralnih dejavnosti v samem centru Šmartnega pri Slovenj Gradcu. Vsa pomembna infrastruktura pa se nahaja v bližini (trgovine, šola, vrtec,cerkev…).

- OPREMLJEN GOSTINSKI LOKAL v obratovanju meri 108,6 m2. Sestavljajo ga: točilni prostor s šankom, velik osrednji del za zaključene družbe, sanitarije za goste, skladišče, pisarna in priročna kuhinja.
Pred vhodom v lokal se nahaja leta 2011 na novo zgrajena strešna konstrukcija oziroma pokrita terasa (v stilu kozolca), ki meri cca 40 m2.
-TRGOVINSKI PROSTOR meri 112,9 m2. Površine so sledeče: vhod, pisarna, sanitarije, veliko skladišče in dve manjši skladišči.

Objekt ima opečno gradnjo in je bil prenovljen leta 2008. Okna so lesena, dvoslojna s termopan zasteklitvijo. Zidovi so debeline 70 cm. Žlebovi so aluminijasti. Po tleh je položena keramika.

Gostinski del objekta/lokal, se prodaja opremljen. Oprema je višjega cenovnega razreda kvalitetne izdelave. V vseh prostorih je urejeno prezračevanje. Pred vhodom v lokal se nahaja leta 2011 na novo zgrajena strešna konstrukcija oziroma pokrita terasa (v stilu kozolca), ki meri cca 40 m2.
Za centralno ogrevanje vseh notranjih prostorov se lahko uporabljata dva različna sistema. Prostori se v jesensko-zimskem času ogrevajo na kamin, ki je strateško postavljen za ogrevanje celotnih prostorov (stroški ogrevanja so nizki). Centralno ogrevanje vseh notranjih prostorov s pečjo na olje s 3.000 l cisterno. Objekt ima vse potrebne priključke (telefon, kabelska, trofazna elektrika). Vse inštalacije so bile obnovljene leta 1996, nove so tudi elektro omarice. Voda je javna, ki se uporablja za sanitarije in ogrevanje. Kanalizacija je javna.

Nepremičnina je dolgov ter bremen prosta. Gostinski lokal je trenutno oddan v najem. Posluje se z dobičkom (podrobni podatki na samem ogledu).

Vljudno vabljeni na ogled nepremičnin, lahko pa tudi samo na kavico ali pivo.
Kupec ne plača provizije. Ugodno prodamo!

poglejte si video predstavitev:https://youtu.be/ekvxwWMDaQkZnačilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Kabelski priključek
Kamin
Kanalizacija
Ogrevanje
Voda
Center
Center mesta
Dobra logistična povezava
Ferkventna lokacija
Na odprtem
Naselje
Podeželje
V bližini cerkve
V bližini parka z igrali
V bližini šole
V bližini trgovskega centra
Avt. vhodna vrata
Klet/shramba
Opremljeno
Lokacija
Prometna okolica
Obnovljeno
Rimski
Stara
Kamnita
Zidana z opeko
Jugozahod
Dovoljeno parkiranje
Parkirišče
Spomeniško zaščitena
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Damjan Jelenko - RE/MAX Premium, Celje
Damjan Jelenko

Damjan Jelenko

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Damjan Jelenko

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj