Restavracija - Oddamo - Ptuj, Podravje


Knezov ribnik - gostišče v objemu narave

 
[Mesečno]
Ptuj, Podravje
ID: 490191025-270
Skupaj m²
596
Velikost zemljišča (m²)
7.995
Skupna velikost (m²)
596
Leto gradnje
1996
Parkirišča
23

Volumen prostora (m3):
1.493,45
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Knezov ribnik – edinstveno in izjemno priljubljeno gostišče s tradicijo se nahaja ob čudovitem ribniku, obdano je z gozdom in ponuja čudovit pogled na vinograde. Lokacija je le nekaj km oddaljena centra Ptuja, najstarejšega slovenskega mesta z bogato tradicijo in zgodovino. Privlačen prostor ponuja priložnost za odlična kulinarična doživetja, prijetno druženje in sproščeno rekreacijo v naravi. Ribnik daje prostoru še dodaten čar in romantiko.
Gostišče ima utečen in donosen posel ter dolgoletno tradicijo izvedbe porok in drugih družabnih srečanj na prostem. V letu 2017 je bilo tam izvedenih največ civilnih porok, ki so potekale zunaj uradnega prostora, saj prostor daje možnost civilne poroke in praznovanja na istem mestu.
Na tem koščku čudovite narave se vam tako ponujajo neizmerne možnosti piknikov za večje skupine, praznovanja porok in rojstnih dni, ribolova in drugih družabnih dogodkov v prelepem naravnem okolju.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Igor Horvat - RE/MAX Ljubljana
Igor Horvat

Igor Horvat

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Igor Horvat

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj