Poslovno-trgovski objekt - Prodamo - Velenje, Savinjska


Prostori v Trgovskem centru v centru Velenja

Velenje, Savinjska
ID: 490191024-401
Skupno št. sob:
9
Skupaj m²
400
Skupna velikost (m²)
400
Leto gradnje
1997
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na odlični lokaciji se prodaja več trgovskih lokalov od velikosti 60-400m2.
Cena nakupa je 1275eur/m2. Cena je tudi odvisna od velikosti in lokacije kupljenega prostora. Pred stavbo je dovolj parkirnih mest. Večji del prostorov je v najemu. Lahko se kupi tudi samo, posamezni del v katerm je odličen dogoročen najemnik z donosom 8%. Kupec plača provizijo v višini 2% dogovorjene kupnine+ddv. Za več informacij ter za dodatno ponudbo pokličite in našli bomo pravo nepremičnino za vas.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Varnostni sistem
Dvigalo

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Robert Kotnik - RE/MAX Ljubljana
Robert Kotnik

Robert Kotnik

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Robert Kotnik

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj