Poslovno-trgovski objekt - Prodamo - Postojna, Notranjska


Prodamo poslovne prostore pošte Prestranek

Postojna, Notranjska
ID: 490371003-38
Skupaj m²
169,90
Velikost zemljišča (m2)
208
Skupna velikost (m²)
169,90
Leto gradnje
1960
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo poslovne prostore pošte Prestranek velikosti 169,90m2. Stavba stoji na parceli velikosti 208m2. Gre za poslovne prostore v pritličju samostoječe poslovne stavbe. Stavba je bila zgrajena leta 1960 in adaptirana leta 1995. Poslovni prostori obsegajo prostor za stranke, dva delovna prostora, kuhinjo, hodnik in sanitarije. Pripada jim tudi ločen kletni prostor in kurilnica. Prostori so delno opremljeni s pohištveno opremo. Ogrevanje prostorov je urejeno na centralno ogrevanje na kurilno olje. Predmet prodaje je tudi parcela št. 4510/10 k.o. Slavina v izmeri 612m2.

Nepremičnina se prodaja po načelu videno - kupljeno.
Poslovni prostori se nahajajo v osrednjem območju centralnih dejavnosti in so namenjeni poslovni in obrtni dejavnosti.

Prodaja ni predmet obdavčitve z DDV. Davek na promet nepremičnin ni zajet v prodajno ceno in zajema 2% prodajne cene, katerega plača kupec.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Parkirišče

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Zdenko Peršolja - RE/MAX Nova Gorica
Zdenko Peršolja

Zdenko Peršolja

RE/MAX Nova Gorica


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Zdenko Peršolja

RE/MAX Nova Gorica

Trg Edvarda Kardelja 5
Nepremičninska družba, d.o.o.

Nova Gorica, Primorska Severna, Slovenija
5000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj