Poslovno-trgovski objekt - Prodamo - Obrov, Primorska Južna


Prodamo poslovne prostore nekdanje pošte Obrov

Obrov, Primorska Južna
ID: 490371003-37
Skupaj m²
99,20
Skupna velikost (m²)
9.920
Leto gradnje
1975
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo poslovne prostor nekdanje pošte Obrov v izmeri 99,20m2. Gre za poslovne prostore v pritličju poslovne stavbe. Stavba je bila zgrajena leta 1975. Poslovni prostori obsegajo vhod, prostor za stranke, prostor za dostavo in sanitarije. Prav tako jim pripada sorazmerni del kleti. Opremljeni so s pohištveno opremo. Ogrevanje prostorov je urejeno na električno energijo. Stavba leži tik ob glavni cesti. Predmet prodaje je tudi dovoz in parkirišča, ki se nahajajo neposredno ob stavbi. Lastništvo poslovnih prostorov in parcel je urejeno. Prostori so prazni.
Nepremičnina se prodaja po načelu videno - kupljeno.
Poslovni prostori se nahajajo v območju stavbnih zemljišč in so namenjeni poslovni in obrtni dejavnosti.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Opremljeno

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Zdenko Peršolja - RE/MAX Nova Gorica
Zdenko Peršolja

Zdenko Peršolja

RE/MAX Nova Gorica


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Zdenko Peršolja

RE/MAX Nova Gorica

Trg Edvarda Kardelja 5
Nepremičninska družba, d.o.o.

Nova Gorica, Primorska Severna, Slovenija
5000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj