Poslovno-trgovski objekt - Prodamo - Koper, Primorska Južna


POSLOVNI KOMPLEKS NA STRATEŠKI LOKACIJI V KOPRU

Koper, Primorska Južna
ID: 490351007-5
Skupaj m²
7.727,40
Velikost zemljišča (m2)
25.882
Skupna velikost (m²)
7.991,60
Leto gradnje
1989

Št. nadstropij
1
Sedanja uporaba:
Avtosalon, tehnični pregledi, servisne delavnice, avtopralnica, skladišča, pisarne
Namenska raba zemljišča
Poslovna cona
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Naložbena nepremičnina ob glavnem vhodu v pristanišče Koper in mestno jedro, v celoti oddana v najem z 8,36% donosom, možnost dodatne pozidave in razvoja nepremičnine za poslovno dejavnost.

Predmet prodaje je 2,6 ha velik poslovni kompleks, ki se nahaja na atraktivni lokaciji ob Ankaranski cesti pred vstopom v Luko Koper. Kompleks je oddaljen manj kot 2 km od avtocestnega priključka in 1 km od centra starega mestnega jedra.
Velikost zemljišča je 25.882 m2, neto površina stavb pa je 7.991,6 m2. Poslovni objekt ima pritličje in delno prvo nadstropje, je dobro vzdrževan, z urejenimi dostopi in parkirišči. Zadnje izboljšave in obnove so bile izvedene leta 2004. Konstrukcija objektov je montažna, nosilna konstrukcija je skeletna armiranobetonska. Kompleks ima dva dostopa: iz jugozahodne strani neposredno iz krožišča na Ankaranski cesti ter iz severovzhodne strani preko industrijske ceste. Celoten objekt je ogrevan iz skupne kotlovnice na lahko kurilno olje. Poslovni prostori so klimatizirani.

Poslovni prostori so oddani v najem različnim najemnikom. V kompleksu se nahajajo prodajni salon za vozila uglednih blagovnih znamk, servisne delavnice za avtobuse in osebna vozila, prostori za izvajanje tehničnih pregledov, avtopralnice, najem avtomobilov, skladišča, prostori za storitvene in obrtniške dejavnosti, pisarne ter parkirni prostori za osebna in tovorna vozila. Najemne pogodbe so dolgoročnega značaja.

Nepremičnina se nahaja v območju centralnih dejavnosti namenjenih razvoju oskrbnih in storitvenih dejavnosti ter mešani rabi, kamor sodijo: trgovine, hoteli, gostinstvo, logistične, storitvene, servisne in posamezne proizvodne dejavnosti, poslovne storitve, predstavništva, javna uprava, izobraževalne, zdravstvene, socialne in kulturne ustanove, športno-rekreacijski objekt ipd. Novogradnja je možna ob predhodnem sprejetju OPPN.

Pod posebnimi pogoji je možna tudi prodaja kompleksa po zaključenih delih.


RE/MAX Commercial v poslu nastopa kot ekskluzivni zastopnik prodajalca in zato kupcem ne zaračunava provizije.


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Samostojno gospodarsko poslopje
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav. - RE/MAX Commercial
mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav.
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav.

RE/MAX Commercial

Dimičeva ulica 13
RMC, poslovne nepremičnine d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Priljubljene nepremičnine

Share & Compare


Zgodovina ogledov

Share & Compare