Poslovno-trgovski objekt - Prodamo - Gornji Grad, Savinjska


ZADRUŽNI DOM NAPRODAJ

Gornji Grad, Savinjska
ID: 490281003-393
Skupaj m²
540
Velikost zemljišča (m2)
1.211
Skupna velikost (m²)
540
Leto gradnje
1955
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V objektu so izvedene instalacije vodovoda, kanalizacije in elektrike. Ogrevanje trgovine in gostinskega lokala je električno, stanovanje pa ima Ob glavni cesti Gornji Grad - Kamnik je naprodaj bivši Zadružni dom in pripadajoče gospodarsko poslopje, ki ležita na zemljišču velikosti 1211 m2.
Zadružni dom je klasično zidani troetažni objekt. V pritličju se nahajata gostinski lokal z letnim vrtom (113m2), ter trgovina (84m2). V nadstropju pa je 6 pisarn s sanitarijami (100 m2), ter enosobno stanovanje (28 m2). V kletni etaži sta 2 shrambi. Skupna neto tlorisna površina objekta znaša 287 m2. Tlorisni razpored prostorov je priložen. peč na drva. Streha objekta je bila zamenjana pred cca 20 leti, leta 2007 pa so bila delno zamenjana okna v pritličju in obnovljena fasada. Obnovljena sta bila tudi gostinski lokal in trgovina. Gostinski lokal je v najemu.
Gospodarsko poslopje je locirano ob Zadružnem domu, loči ju skupno dvorišče. Enoetažna stavba je zidana, precej dotrajana, neto tlorisna površina znaša 168 m2, pretežno izkoriščena za skladiščenje.
Pripadajoče zemljišče je izkoriščeno kot parkirišče in manipulacijske površine in je večinoma asfaltirano.
Prodaja v stečajnem postopku. Pokličite za podrobnosti.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Naselje
Podeželje

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janko Movh - RE/MAX Premium, Celje
Janko Movh

Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)