Poslovno-trgovski objekt - Prodamo - Gomilsko, Savinjska


Poslovni objekt na odlični lokaciji

Gomilsko, Savinjska
ID: 490281027-3
Skupaj m²
1.308
Velikost zemljišča:
112x49
Velikost zemljišča (m2)
5.474
Skupna velikost (m²)
1.308
Leto gradnje
2000
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Grajski vasi, v občini Braslovče, le 2,6 km od avtocestnega izvoza Šentrupert je naprodaj kombiniran poslovni objekt. Nahaja se na izvrstni lokaciji, saj je od avtoceste Ljubljana - Maribor (A1) oddaljen le 4 minute vožnje. Objekt je lociran tik ob lokalni cesti Celje - Ljubljana.

Objekt ima vso potrebno komunalno infrastrukturo in lastno transformatorsko postajo, ki se nahaja na parceli. Ogrevanje je na plin, v letu 2018 je bila kupljena nova plinska peč. Narejena je predpriprava za toplotno črpalko. Izvrtane so 4 vrtine, narejene so tudi že vse inštalacije.

Objekt zgrajen leta 2000, ima 1308 m2 neto tlorisne površine:

- proizvodni del obsega cca 1074 m2,
- stanovanjski del cca 90 m2,
- pisarniški del 114 m2.

Dovoz je urejen in primeren tudi za tovorna vozila. Pripravljen in utrjen je dovoz za raztovarjanje tovornjakov. Parkiranje je zagotovljeno tik ob poslovnem prostoru.

Parcela je velika 5474 m2 (velikost 110 x 50 m).

V objektu se nahaja velik osrednji proizvodni prostor in dva manjša. Tri skladišča se nahajajo ob proizvodnih prostorih. Dodaten četrti prostor je v ločenem objektu, tik ob proizvodnji, lahko se uporabi kot skladišče ali del proizvodnje. Nad proizvodnimi prostori se nahajajo tri pisarne in manjša kuhinja.

V glavni stavbi je tudi ločen vhod skozi katerega se dostopa do glavne pisarne, z ločenim delom za sestanke. V tem delu stavbe se nahaja tudi urejeno in izdelano stanovanje.

Centralni del stavbe, tako pisarniški del kot tudi proizvodnja sta klimatizirana, ustrezno je poskrbljeno za požarno varnost, objekt je pod video nadzorom.

Material se lahko dovaža tik do skladišč. Večje skladišče je pod šotorsko konstrukcijo, kjer je predvidena postavitev novega proizvodnega prostora. Za nov proizvodni prostor je izdelana že vsa projektna dokumentacija in izdelana primerna betonska plošča.

Kupec lahko po dogovoru dokupi še stroje v proizvodnji. Možen je odkup celotnega, odlično vpeljanega obstoječega posla (orodjarstvo, strojegradnja) skupaj z proizvodnjo!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kabelski priključek
Plin - ogrevanje
Voda
Dobra logistična povezava
Na samem
V bližini avtoceste
Lokacija
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Tanja Potočnik - RE/MAX Premium, Celje
Tanja Potočnik

Tanja Potočnik

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Tanja Potočnik

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj