Poslovno-trgovski objekt - Oddamo - Ptuj, Podravje


ODDAMO VEČJE POSLOVNE PROSTORE NA ODLIČNI LOKACIJI

 
[Mesečno]
Ptuj, Podravje
ID: 490151001-926
Skupaj m²
757
Skupna velikost (m²)
757
Leto gradnje
2001

Št. nadstropij
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Poslovni prostori se nahajajo na Dornavski cesti v bližini bencinske črpalke in trgovine Merkur in so locirani v večjem poslovnem objektu, ki je delno v uporabi lastnika.

Sestavljajo jih prodajalna v pritličju v izmeri 374 m2 z lastnim vhodom in sanitarijami in poslovni prostori - pisarne v 1. nadstropju, v skupni izmeri 383 m2. Zgornji prostori so popolnoma ločeni od spodnjih in imajo prav tako lastne sanitarije - lahko se oddajo drugemu najemniku - cena je 5 €/m2.

Ogrevanje je centralno - ločeni števci. Poslovnim prostorom pripadajo tudi parkirna mesta pred poslovno stavbo - v sorazmernem deležu s kvadraturo.

Glede na to, da se poslovni prostori nahajajo v industrijski coni ob glavni cesti, je to odlična lokacija za kakšno trgovsko ali drugo storitveno dejavnost. Na voljo so tudi večji skladiščni prostori.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Kanalizacija
Ogrevanje
Voda
Dobra logistična povezava
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Tanja Tučič - RE/MAX Poetovio
Tanja Tučič

Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj