Poslovno-trgovski objekt - Oddamo - Celje, Savinjska


Kristinin dvorec v Celju delno obnovljen

 
[Cena na m2]
Celje, Savinjska
ID: 490281004-244
Skupaj m²
661
Leto gradnje
1900
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Obnavljamo Kristinin dvorec v Celju in pričakujemo, da bodo obnovitvena dela zaključena do sredine leta 2016. Trenutno so zaključena dela na obnovi strehe, nadaljuje se obnova spomeniško zaščitene fasade. Na željo bodočega najemnika pa lahko obnovimo in preuredimo notranje prostore, napeljemo dodatne instalacije… itd.
Dvorec je v mirnem okolju lepega parka, sosednje šole za hortikulturo in vrtnarstva. V stavbo vodita dva vhoda, glavni z ulice in stranski, sodoben v steklu zasnovan, na zadnji strani objekta. Notranjost dvorca ponuja v pritličju 321 m2 neto površine in v nadstropju 350 m2 neto površine. Ob objektu je dovolj prostora za parkiranje.
Potencialne najemnike vabimo, da nas obiščejo in si v živo ogledajo obnovitvena dela, ter predlagajo rešitve za njihove potrebe.

Ugodno oddamo!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na hribe/gorovje

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Zoran Gregorn - RE/MAX Premium, Celje
Zoran Gregorn
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Zoran Gregorn

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj