Poslovno-stanovanjski objekt - Prodamo - Vinica, Črnomelj, Dolenjska


POSLOVNO STANOVANJSKI OBJEKT V VINICI

1 b Ogulin - Vinica, Črnomelj, Dolenjska
ID: 490341006-39
Skupno št. sob:
10
Skupaj m²
802,20
Velikost zemljišča (m2)
5.480
Skupna velikost (m²)
802,20
Leto gradnje
1999
Parkirišča
18

Št. nadstropij
2
Kategorija zemljišča
Zemljišče za pozidavo
Namenska raba zemljišča
Industrijska cona
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Vinici prodamo večji poslovno stanovanjski objekt površine 802,2 m2, zgrajen leta 1999 na zemljišču površine 5.480 m2. Obsega pritličje, nadstropje in mansardo. Cena: 750.000,00 EUR.

Poslovni del zajema 688,7 m2 v dveh etažah, trenutno se izvaja proizvodna dejavnost, prodaja se brez opreme. Stanovanjski del je v mansardi, površine 113,5 m2, svetlo, prostorno in funkcionalno 3 sobno stanovanje, prodaja se z vso opremo.

Infrastruktura: centralno ogrevanje na kurilno olje, telekomunikacijski priključek, javna kanalizacija, 18 urejenih parkirnih mest pred stavbo.

Namembnost poslovnega dela: stavba je primerna za različne dejavnosti: gostinsko, trgovsko dejavnost, pisarniško, nastanitveno.
Po lokacijski informaciji, podrobnejša namenska raba je območje proizvodnih dejavnosti in gospodarskih con, ki so pretežno namenjena industrijskim, proizvodnim, obrtnim, spremljajočim storitvenim in servisnim dejavnostim, trgovskim, poslovnim dejavnostim. Zaradi bližine meje z Republiko Hrvaško je lokacija zanimiva za domače podjetnike in podjetnike čez mejo. Stavba s pripadajočim zemljiščem se prodaja kot celota in se lahko razširi.

Objekt se nahaja v gospodarski coni, 1 km oddaljen do mejnega prehoda Vinica/Pribanjci in 3 km do avtomobilskega priključka Bosiljevo, avtomobilske ceste Zagreb – Split.

Oglaševana cena ne vsebuje davka na dodano vrednost.

Prodajalčev pogoj prodaje je, da kupec plača del provizije za nepremičninsko posredovanje in sicer 2 % + davek na dodano vrednost od dogovorjene prodajne cene.

Za vse dodatne informacije pokličite ali pišite. Vljudno vabljeni na ogled.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Opremljeno
Sodobna
Garaža

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Nevenka Grgovič - RE/MAX Most, Novo mesto
Nevenka Grgovič

Nevenka Grgovič

RE/MAX Most, Novo mesto


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Nevenka Grgovič

RE/MAX Most, Novo mesto

Glavni trg 18
Nepremičninska družba d.o.o.

Novo mesto, Dolenjska, Slovenija
8000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj