Poslovno-stanovanjski objekt - Prodamo - Šmartno ob Dreti, Savinjska


ZADRUŽNI DOM NAPRODAJ

Šmartno ob Dreti, Savinjska
ID: 490281003-391
Skupaj m²
840
Velikost zemljišča (m2)
2.660
Skupna velikost (m²)
840
Leto gradnje
1955
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Ob glavni cesti Nazarje – Gornji Grad je naprodaj bivši Zadružni dom in pripadajoče gospodarsko poslopje, ki ležita na stavbnem zemljišču velikosti 2660 m2.
Zadružni dom je klasično zidani troetažni objekt z armiranobetonskimi medetažnimi ploščami. V pritličju se nahajata gostinski lokal z letnim vrtom (142m2), ter trgovina (131m2). V nadstropju pa sta dve stanovanji (64m2 in 55 m2), 3 večnamenski prostori-pisarne (63m2) in sanitarije. V kletni etaži je več shramb. Skupna neto tlorisna površina objekta znaša 686 m2. Tlorisni razpored prostorov je priložen. V objektu so izvedene instalacije vodovoda, kanalizacije in elektrike. Ogrevanje je individualno, s pečmi na drva, trgovina pa ima centralno ogrevanje z lastno pečjo na UNP. Vsi prostori v objektu so v najemu.
Gospodarsko poslopje je locirano za Zadružnim domom, loči ju skupno dvorišče. Stavba je delno zidana, delno lesena. Neto tlorisna površina znaša 154 m2, pretežno so to skladiščni prostori
Pripadajoče zemljišče je izkoriščeno kot parkirišče in manipulacijske površine in je večinoma asfaltirano.
Prodaja v stečajnem postopku. Pokličite za podrobnosti.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Naselje
Podeželje

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janko Movh - RE/MAX Premium, Celje
Janko Movh

Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)