Poslovno-stanovanjski objekt - Prodamo - Šentjur, Savinjska


POSLOVNO STANOVANJSKI OBJEKT V ŠENTJURJU

Šentjur, Savinjska
ID: 490281003-411
Skupaj m²
239
Velikost zemljišča (m2)
817
Skupna velikost (m²)
239
Leto gradnje
1975
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Ob glavni magistralni cesti v Šentjurju je naprodaj dvoetažni poslovno stanovanjski objekt s pripadajočim zemljiščem. V pritličju so trgovski prostori, v nadstropju pa trosobno, delno mansardno stanovanje. Stavba je delno poškodovana (razpoke) zaradi diferenčnih posedkov. Prodaja v stečajnem postopku.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Ferkventna lokacija
Naselje

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janko Movh - RE/MAX Premium, Celje
Janko Movh

Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000
DUTB nepremičnina
DUTB nepremičnina

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)