Poslovno-stanovanjski objekt - Prodamo - Ptuj, Podravje


NE SPREGLEJTE, PTUJ-CENTER

Ptuj, Podravje
ID: 490151034-118
Skupaj m²
272
Skupna velikost (m²)
272
Leto gradnje
1961
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posredujemo pri prodaji obnovljenega poslovnega prostora v poslovno-stanovanjski stavbi (bivša trgovina Borovo) . Uporabna površina znaša 272 m2 (Gurs podatki), od tega prostor v pritličju 115,5 m2 in prostori v kleti 156,5 m2. Prostori so svetli, zračni in se nahajajo na dobri lokaciji.
Prostor v pritličju ni deljen in je ga je možno prilagoditi glede na potrebe dejavnosti in želje novega lastnika. Kletni prostori so razdeljeni na več samostojnih enot, primernih za dejavnosti iz različnih področij svetovalne ali storitvene dejavnosti.
Urejeni so vsi priključki. Prostori so prazni z možnostjo takojšnjega prevzema, zemljiškoknjižno urejeni in prosti bremen.
V ceni 268.400,00 EUR je obračunan 22 % DDV.
Ugodna lega, vidna lokacija, bližina hotela, banke in centra mesta so dobro izhodišče za pričetek ali spremembo lokacije vaše dejavnosti.
PRIPOROČAMO!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Lokacija

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Dragica Vojsk - RE/MAX Poetovio
Dragica Vojsk

Dragica Vojsk

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Dragica Vojsk

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj