Poslovno-stanovanjski objekt - Prodamo - Podlehnik, Podravje


POSLOVNO STANOVANJSKI OBJEKT NAD PODLEHNIKOM

Podlehnik, Podravje
ID: 490151007-245
Skupaj m²
220,10
Velikost zemljišča (m2)
45.731
Skupna velikost (m²)
220,10
Leto gradnje
1880
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na hribu nad krajem Podlehnik (1,3 km iz centra) je na prodaj večja poslovno stanovanjska stavba, letnica izgradnje 1880, ki je s prenovo začela dobivati podobo gostišča/restavracije z večjim prireditvenim prostorom v stari kleti in v zgornjih prostorih stanovanjskega dela – za lastno uporabo ali oddajo apartmajev/sob. Ustvarjalna roka notranjega opremljevalca bi objekt, ki skupno meri 220,10 m2 zlahka spremenila v imeniten protokolarni objekt z odličnim razgledom daleč naokoli. Stavba stoji na 216 m2 stavbnega zemljišča, skupno pa je 45.731 m2 kmetijskega zemljišča in gozda ter nekaj tudi stavbnega zemljišča.
Kletni prostor je ena večja dvorana z dodatnim manjšim prostorom, vse še neizdelano, zemeljska tla. Pritličje ima zasnovo gostinskega objekta s točilnim pultom in več prostori, tudi sobami, stopnice iz ene večjih dvoran pa nas povedejo na podstrešje, ki je še prav tako v surovem stanju.
Ob hiši je prostor za teraso in parkirišče, od koder se razteza osupljiv razgled po dolini in vseh okoliških gričih ter na središče kraja v dolini, zasaditev okrasnih grmovnic, dreves in še kaj. Stavba, ki resnično nudi obilo poslovnih možnosti in priložnosti. Škoda bi bilo še naprej pustiti, da tako potencialno zgradbo najeda zob časa, zato INVESTITORJI VABLJENI NA OGLED in po nadaljnje informacije.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Na mirni lokaciji
Na obrobju gozda
Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
V bližini avtoceste
Stoletna hiša
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)