Poslovno-stanovanjski objekt - Prodamo - Mala Nedelja, Pomurje


GOSTIŠČE S PRENOČIŠČI MALA NEDELJA

Mala Nedelja, Pomurje
ID: 490151007-193
Skupaj m²
1.074
Velikost zemljišča (m2)
2.404
Skupna velikost (m²)
1.074
Leto gradnje
2000
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V sončni dolini sredi Prlekije le nekaj metrov od naravnega termalnega parka Bioterme Mala nedelja je naprodaj poslovno stanovanjski objekt – gostišče s prenočišči. Objekt, zgrajen leta 2000, renoviran in dograjen v letu 2007, stoji na 2.404 m2 velikem stavbnem zemljišču, lociran na ravnem ob lokalni cesti. Na skupno 1.073 m2 površine stavbo v treh etažah sestavlja:
-     Klet: velika dvorana za cca 200 gostov, v katero je vhod tudi iz dvorišča oziroma parkirišča, s stilno dovršenim, okolju in naravi pristno primernim smrekovim pohištvom ter skrbno izdelanimi okrasnimi detajli (mozaiki, poslikave) na stenah, manjša enota kuhinje, točilni pult in spremljevalnimi prostori, sanitarije, vinska klet za degustacije. Tla prekrita s keramiko;
-     Pritličje: gostišče z veliko kuhinjo, sanitarije, garderoba, hladilnica in drugi spremljevalni prostori. Tla prekrita s keramiko. Nad kletjo je zunaj zares ogromna pokrita terasa z možnostjo žara in zunanjim točilni pult, igralnim kotičkom;
-     Nadstropje z mansardo: skupno 6 opremljenih sob, dve triposteljni in štiri dvoposteljne, vsaka v svojih naravnih barvah, s svojimi sanitarijami in manjšim predprostorom, ena tudi z balkonom ter družinski apartma z balkonom. Tla prekriva keramika, les in laminati, na stenah lepe, ročno izdelane poslikave, ki dajo pridih domačnosti in topline.
Ogrevanje centralno na olje, okna lesena z dvoslojno zasteklitvijo, fasada izolativna (10 cm), streha opečna. Objekt trenutno ne obratuje in nujno potrebuje novo dogajanje, ki mu bo vrnilo življenje z izkoristkom vseh potencialov, ki jih ima v izobilju.
VABLJENI INVESTITORJI, ki želijo pisati novo zgodbo, ponuditi najboljše iz lokalnega okolja in izkoristiti neposredno bližino domačim in vse bolj tudi tujim gostom priljubljenega naravnega termalnega parka s sodobnim hotelom (4*).
PRIPOROČAMO!!!! Pokličite za dodatne informacije in ogled!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Voda
Na mirni lokaciji
Na odprtem
Klet/shramba
Okno z razgledom
Prvi lastnik
Stenske poslikave
Hišni alarmni sistem
Zemljiška knjiga
Balkon
Parkirišče
Strešni balkon

Energetska učinkovitost

Datum certifikata:   17/08/2015
Poraba energije za ogrevanje: 66,00 kWh/m2 na leto
  Zajeta je energija za toplo vodo
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)