Poslovno-stanovanjski objekt - Prodamo - Grosuplje, Ljubljana (okolica)


Poslovno - stanovanjska hiša

Grosuplje, Ljubljana (okolica)
ID: 490191008-250
Skupno št. sob:
12
Skupaj m²
461,50
Velikost zemljišča (m2)
763
Skupna velikost (m²)
461,50
Leto gradnje
1971

Št. nadstropij
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Stanovanjsko - poslovna hiša v Grosupljem

V Grosuplju je naprodaj stanovanjsko poslovna hiša – samostojna hiša s poslovnim prostorom in delavnico. Hiša je v neposredni bližini šole in postajališča mestnega prometa LPP, številka 3G. Okrog objekta je urejenih veliko parkirnih mest, možnost izdelave dodatnih garaž.

Razporeditev hiše omogoča ureditev dvanajstih sob, primernih za stanovanje v treh etažah. Vsaka etaža ima samostojno:
-     kuhinjo z jedilnico, lahko sta prostora ločena
-     kopalnico in posebej sanitarije.
Stanovanjski del v prvem nadstropju ima čudovito, 110 m2 veliko pokrito teraso.

Dodatni prostori

V pritličju so poslovni prostori, kjer so vsi priključki in se lahko preuredi v stanovanje. V tem delu je sedaj že urejeno manjše stanovanje, katero se oddaja. Poslovni prostori so povezani z delavnico v izmeri 96 m2, katera je primerna za mirno dejavnost, lahko pa se preuredi v več garaž. Na dvorišču je dodaten pokrit prostor v izmeri 100 m2, kjer je pokrito parkirišče in priročno skladišče. Ogrevanje je urejeno z novo pečjo na lesno biomaso. V kurilnici sta dva velika zalogovnika za toplo vodo in ob mili zimi zadoščata za dva dni brez kurjave. Nepremičnina je redno vzdrževana, delno adaptirana, toplotno izolirana, z novejšo strešno kritino z izdelanim zračnim mostom.

Nepremičnina je primerna tako za oddajanje na trgu, kot za preureditev v stavbo, kjer bo sedež poslovanja z več pisarnami, delavnica za servis dejavnosti ali skladišče ter stanovanje za zaposlene.
Lokacija hiše omogoča hiter dostop do avtoceste. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, šola, vrtec, lekarna, gostinski lokali. Razen LPP je možna povezava do Ljubljane tudi železnica.

Pogoji nakupa

Ob nakupu plača kupec del provizije za posredovanje v višini 2 % + DDV od prodajne cene. V tem so zajeti vsi stroški posredovanja, ogledov, sestave pogodbe, priprave dokumentacije za obdavčitev in primopredaja nepremičnine.
Kupcu posredujemo informacije za financiranje in podarjamo enoletno osnovno zavarovanje nepremičnine.


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klet/shramba
Opremljeno
Garaža

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janez Jaklič - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Janez Jaklič

Janez Jaklič

RE/MAX Vogal, Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janez Jaklič

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj