Poslovno-stanovanjski objekt - Oddamo - Ptuj, Podravje


ODDAMO NOVE POSLOVNE PROSTORE NA PTUJU

 
[Cena na m2/mesec]
Ptuj, Podravje
ID: 490151001-862
Skupaj m²
140
Skupna velikost (m²)
140
Leto gradnje
1906
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Poslovni prostori se nahajajo v pritličju popolnoma obnovljenega starejšega objektu, l. 1906 in so bili obnovljeni v 2017/2018. Nahajajo se na desnem bregu Drave, v neposredni bližini peš mosta.

Poslovni prostori imajo svoj posebni vhod z ulice in jih sestavlja en velik glavni prostor v izmeri 75 m2, sanitarije (dvojne) in dva povezana prostora velikosti cca 25 m2. Ta dva prostora imata tudi ločen vhod in ločene števce. Prostori so svetli in zračni, talne obloge - keramika, gretje je talno. Primerni so za mirno storitveno dejavnost ali trgovino.

Lokacija je zanimiva in precej frekventna - bližina centra, ptujskih term, golf igrišča, avto ceste. Cena najema je 11 €/m2 + stroški.

Ob podpisu najemne pogodbe plača najemnik agenciji za strošek posredovanja eno najemnino + DDV . Priporočamo!Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Ogrevanje
Voda
Center mesta
Lokacija
Zemljiška knjiga
Stoletna hiša
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Tanja Tučič - RE/MAX Poetovio
Tanja Tučič

Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj