Poslovno-stanovanjski objekt - Oddamo - LJ - Center, Ljubljana (mesto)


ELITNA LOKACIJA V OŽJEM SREDIŠČU MESTA

 
[Mesečno]
LJ - Center, Ljubljana (mesto)
V NAJEMU
ID: 490351002-230
Skupaj m²
133
Leto gradnje
1940
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na atraktivni lokaciji v središču mesta s pogledom na eno stran na Slovensko cesto na drugo stran na nebotičnik in park oddamo lokal v pritličju stavbe. Lokal je namenjen izključno mirnim dejavnostim.Namenjen je živilskim in neživilskim trgovinam, zaradi bližine sodišča tudi pravnim pisarnam, frizerskim salonom, razne vrste privatnim ordinacijam, birojem in še kakšnim drugim dejavnostim.
Lokal v celoti meri 140m2. Sestavljen je iz dveh delov. Del lokala s pogledom na park je v celoti zastekljen, del v ozadju pa meji na gospodarsko dvorišče. Na obeh straneh je možem dovoz z dostavnimi vozili.
Lokal ima lasten števec za elektriko in lastno peč za električno centralno ogrevanje. Obratovalni stroški so nizki.
Je v središču vse pomembne infrastrukture.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klima
Ogrevanje
Opremljeno
Varnostni sistem

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Alenka Planišček, univ. dipl. inž. arh - RE/MAX Commercial
Alenka Planišček, univ. dipl. inž. arh
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Alenka Planišček, univ. dipl. inž. arh

RE/MAX Commercial

Dimičeva ulica 13
RMC, poslovne nepremičnine d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov